Disclaimer

Semua entri atau kandungan yang disediakan dalam blog ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Semua kandungan dalam blog ini datang dari pelbagai sumber dan anda menggunakan apa-apa maklumat di dalam blog ini atas risiko anda sendiri. Semua imej dalam blog ini yang datang dari sumber-sumber lain dan tidak dimiliki oleh kami kecuali dinyatakan. Jika anda memiliki imej dan tidak mahu ia akan dipaparkan dalam blog ini, sila hubungi kami dan kami akan mengeluarkan imej serta-merta.

Pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang tuntutan, kehilangan keuntungan, kerosakan, perbelanjaan dan kecederaan yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang terkandung di dalam laman web ini.

Pemilik tidak membuat sebarang jaminan bahawa laman web ini akan memenuhi keperluan anda dan kandungan di blog ini tidak akan terganggu, selamat atau bebas ralat. Pemilik juga tidak membuat sebarang jaminan bahawa hasil yang boleh diperolehi dari penggunaan sebarang maklumat di dalam laman web ini adalah tepat atau boleh dipercayai.Pemilik blog ini terpelihara hak mutlak untuk menghapuskan / mengubah sebarang komen dalam blog ini tanpa sebarang notis.